ZADOR: Verrassing uit Hongarije

ZADOR, een verrassend mooi merk uit Hongarije. Afkomstig uit de beroemde Balaton regio en met als meest onderscheidende ingrediënt Héviz thermaal water, het water waar Hongarije zo om wordt geroemd. ZADOR is een familiebedrijf en het combineert traditie met moderne productietechnologieën. Héviz is een klein stadje in Hongarije en betekent ''warme, stromende bron''. In Héviz bevindt zich het grootste thermale meer van Europa. Inmiddels is Héviz uitgegroeid tot een bekend kuuroord.

Wij zijn dan ook erg trots op het feit dat wij dit prachtige merk in de Benelux mogen vertegenwoordigen! 

ZACHTE HUIDVERZORGING MET THERMAAL WATER.
Door het unieke geneeskrachtige effect van het wereldberoemde thermale Heviz water voeden en beschermen de ZADOR zepen de huid op de meest zachtaardige manier. Het water bevat vele mineralen die vanaf 1000 meter diepte hun weg naar de consument vinden in de luxueuze ZADOR zeepcollectie. Gunstige effecten van thermaal water op lichaam en geest zijn wereldwijd bekend, maar we moeten de genezende werking ervan op huidaandoeningen benadrukken, wat zeer kenmerkend is aan de ZADOR-zeep. De zepen helpen bijvoorbeeld bij het kalmeren en verzachten van de geïrriteerde of door eczeem en/of psoriasis aangetaste huid, het versterken van haar en nagels en het helen van pijnlijke gewrichten en spieren, bij bijvoorbeeld reumatische klachten. Mineralen zoals calcium, magnesium en zwavel komen zelden samen natuurlijk voor, vandaar zijn deze luxueuze zepen uniek en effectief voor het herstellen en voeden van de huid op de meest zachtaardigste manier. Het geneeskrachtige thermaal water is uniek, zuiverend en hydraterend.

ZADOR is meer dan een gewoon zeepmerk: het is TRADITIESTIJL en FILOSOFIE.

Verdwaal in de zeepcollectie en vind de ZADOR zeep die het beste past bij jouw zintuigen. D
eze luxueuze zeepstaven geven je een spa ervaring in eigen badkamer! Niet alleen een musthave voor jezelf na een lange (werk)dag maar ook prachtig om cadeau te geven.

De heerlijk geurende zepen worden liefdevol met de hand prachtig ingepakt. 

De ZADOR zeepcollectie bestaat uit 12 verschillende geuren: Almond- Clementine, Cherry Blossom, Cacoa, Fig-Pear, Lavender-Verbena, Rose, Red Grape, Paprika, Pure, Winter-Spirit, Mango-Orange en sinds juli 2019 ook My First Soap (speciaal ontwikkeld voor de tere babyhuid).

Hoog vitamine E-gehalte aan plantaardige oliën in onze zepen garandeert de duurzaamheid van onze zeepstaven zonder de noodzaak om kunstmatige stoffen toe te voegen. ZADOR zepen bevatten geen petroleum en dierlijke ingrediënten, bovendien zijn ze vrij van conserveringsmiddelen en kunstmatige kleuren.

Vrij van harde sulfaten (SLS, SLES, ALS)

Vrij van Parabenen (BUTYL- & PROPYLPARABENEN)
Vrij van PHTHALATE
Vrij van Paraffine, GMOS, kunstmatige kleurstoffen en minerale oliën.

Meer dan 98% natuurlijke ingredienten.

En niet op dieren getest!

AN ENDLESS STORY...

 

Alles heeft een uniek verhaal - zelfs een eenvoudige zeep. Daarom horen we deze verhalen graag. Het thermale water van Heviz draagt al duizenden jaren deze magische verhalen. Alle rijke vitamine E-geïnfundeerde natuurlijke oliedruppeltjes die we in onze zepen hebben gegoten, dragen ook hun unieke verhalen van exotische plaatsen over de hele wereld.

De zoete, mystieke, kruidige, houtachtige, fruitige en bloemengeuren die we aan deze zepen hebben toegevoegd, dragen ook hun eigen ware verhalen.

Alle handverpakte zepen uit dat kleine dorp van het Balaton Highland hebben een verhaal. En als je een verhaal voelt, word je er één mee. Het zal jouw leven betoveren, veraangenamen en doen opleven, dus neem het in je hand en ruik het eindeloze verhaal van ZADOR-zepen.


AND THE STORY BEGINS...

 

Het heuvelachtige Balaton Highland en het kasteel ZADOR zijn te vinden in het hart van Europa na het doorstaan van de stormen van de middeleeuwen. Verscholen aan de voet van het kasteel, kun je Pecsely vinden, waar de familiefabriek een nieuwe trend vertegenwoordigt in de wereld van natuurlijke en handgemaakte, prachtig verpakte zepen door traditionele en moderne productietechnologieën te combineren. Het zeep assortiment bevat hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Door het unieke genezende effect van het wereldberoemde thermale water in Heviz, voeden en beschermen deze zepen de huid op de zachtste manier. We koesteren elke druppel ervan, alsof het vloeibaar goud is.